Με το βάρος στις ακαδημίες

Ο Παναιγιάλειος ζήτησε το γήπεδο Νικολεΐκων για προπονητικό κέντρο

 

Ο Παναιγιάλειος έχει μπει σε άλλες βάσεις έχει δώσει το βάρος στα νεαρά ταλαντούχα παιδιά και ο σχεδιασμός του απαιτεί εγκαταστάσεις για να μπορέσει να δουλέψει πάνω σε αυτό το πλάνο. Έτσι η μελανόλευκη διοίκηση ζήτησε την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου Νικολεΐκων, ώστε να δημιουργήσει εκεί προπονητικό κέντρο.
Την Τετάρτη μάλιστα κατατέθηκε στο προεδρείο του νομικού προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας αίτηση με την οποία ζητείται η παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου Νικολεΐων για τα επόμενα 20 χρόνια. Ο Δήμος από την πλευρά του θα ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία παίρνοντας αρχικά την άποψη του τοπικού συμβουλίου, θα ακολουθήσει η απόφαση του νομικού προσώπου και το αίτημα θα καταλήξει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το κλίμα αρχικά κρίνεται θετικό στο να βοηθηθεί ο Παναιγιάλειος να αποκτήσει το δικό του προπονητικό κέντρο, πράγμα που σημαίνει ότι ξεμπλοκάρονται όλα τα υπ΄πλοιπα γήπεδα του Δήμου για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες των ερασιτεχνικών ομάδων.
Η Αιγιώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ανέφερε σχετικά: «Ενενήντα χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμπληρώνει σε λίγους μήνες ο Παναιγιάλειος, έχοντας καταφέρει να κάνει γνωστό το Αίγιο σε πανελλήνιο (και όχι μόνο) επίπεδο, με τους «παλαιστές» να… επιβιώνουν όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις όποιες κατά καιρούς δυσκολίες. Η φετινή γιορτή για τα «ενενηντάχρονα» της «Μαύρης Θύελλας» ίσως και να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τους χιλιάδες φιλάθλους μας, ένα… όνειρο που μπορεί να αποτελούσε ιδέα κάποιων ανθρώπων οι οποίοι θήτευσαν κατά το παρελθόν στη «μελανόλευκη» διοίκηση, όμως ουδέποτε υλοποιήθηκε.
Αυτό το… όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου, το οποίο τη σημερινή εποχή αποτελεί το «Α» και το «Ω» για ένα σύλλογο ο οποίος θέλει να κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα και επίπεδα. Πλέον, οι άνθρωποι της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» φαίνονται αποφασισμένοι να δείξουν (και) εμπράκτως το ενδιαφέρον τους όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν με πολύ προσεκτικά βήματα στη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου, που αφενός θα πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και αφετέρου θα συμβάλλει στην όσο το δυνατόν λιγότερη «καταπόνηση» και φθορά των γηπέδων που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια η ομάδα μας προκειμένου να προπονείται. Όπως είναι φυσικό, με τη δημιουργία τού προπονητικού κέντρου θα επιτευχθεί και η ανάπτυξη των υποδομών (Ακαδημιών) τού Παναιγιαλείου που μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν και οι οποίες μελλοντικά θα αποτελέσουν τον πυρήνα τής ομάδας μας. Έτσι, λοιπόν, σήμερα κατατέθηκε στο προεδρείο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας σχετική αίτηση, σύμφωνα με την οποία ζητείται η παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου τής Τοπικής Κοινότητας Νικολεϊκων για χρονικό διάστημα 20 ετών, προκειμένου η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» να προβεί στην υλοποίηση ενός μέρους από τον υπό κατάρτιση τεχνικό σχεδιασμό. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα όραμα δεκαετιών, όχι μόνο για τους κατά καιρούς διοικητικούς παράγοντες της «Μαύρης Θύελλας» αλλά και για τους χιλιάδες φιλάθλους μας, που επιθυμούν να δουν την ομάδα να ανεβαίνει επίπεδα και να καταξιώνεται στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
Πενταμελές είναι το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη (07/09). Συγκεκριμένα, πρόεδρος αναλαμβάνει ο Θεσσαλονικιός, Χρήστος Μυστακίδης, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Ρέλλας. Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως συγκροτήθηκε σε σώμα: «Το νέο Δ.Σ. της «μελανόλευκης» ΠΑΕ είναι πενταμελές και έχει ως εξής:
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Χρήστος Μυστακίδης
Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Ρέλλας

Μέλη: Παναγιώτης Γούσας, Αθανάσιος Σωτηρόπουλος και Νικόλαος Μερκούρης
Επίσης, γίνεται γνωστό πως Γενικός Διευθυντής της «ΠΑΕ» θα είναι ο Δημήτριος Οικονομόπουλος».

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*