Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση για τα τιμολόγια του νερού

 

Σήμερα Δευτέρα στις 7.30` το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας που καλείται μεταξύ άλλων να εγκρίνει την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ για το 2017 σε όλο πλέον τον διευρυμένο δήμο Αιγιαλείας.

Θυμίζουμε ότι με αφορμή την τιμολογιακή πολιτική ανέβηκαν επικίνδυνα… οι τόνοι τις προηγούμενες ημέρες με τον εκπρόσωπο της μειοψηφίας στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο να μην ψηφίζει την εισήγηση της δημοτικής αρχής δεδομένου ότι παρά το γεγονός ότι προϋπολογίζεται από τους γύρω δήμους η είσπραξη περίπου 1,8 εκ.ευρώ δεν υπάρχει καμιά μείωση στα τιμολόγια του Αιγίου.

Επίσης στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ ο Θανάσης Παναγόπουλος υποστήριξε ότι από τους 75 προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων οι 73 είναι σύμφωνοι με τα τιμολόγια που επιβάλλονται, με τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο να απαντά… αυτό μένει να… αποδειχθεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ήδη πάντως οι πρόεδροι του Διακοπτού έλαβαν απόφαση με την οποία προτείνουν διαφορετικές χρεώσεις απ`ότι η δημοτική αρχή προτείνει ενώ στην σημερινή συνεδρίαση μένει να δούμε εάν θα υπάρξουν και άλλες… φωνές διαμαρτυρίας.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*